ETUSIVU

NOUTOPISTE

TOIMITUSEHDOT

 

TILAUKSET JA INFO: myynti@puutuli.com

INFO: Puh. 0449985549

Tehokas Noenpoistaja

 

Tehokas NoenpoistajaTehokas Noenpoistaja

HINTA: 10.- /kpl.

Toimitus: heti

Hormien, savupiippujen ja kiinteää polttoainetta käyttävien tulisijojen puhdistukseen ja huoltoon.

HANSA TEHONOENPOISTAJAA VOIDAAN KÄYTTÄÄ NÄIDEN POLTTOAINEIDEN KANSSA: Hiili, Puu.

Savupiiput ja hormit, Puulämmitteiset tulisijat, Puukaasu-uunit, Kiinteät liedet, Avotakat ja uunit.

TEHOKKUUSTAKUU:
EU:n riippumattoman sertifiointilaitoksen antama merkintä Nro 1015,

Testauspöytäkirja Nro 39-6190 (27-10-2006)

Käyttö: Kaada yhdestä kahteen kauhallista (katso taulukko) lämmityslaitteeseen ennen sytyttämistä. Ensi alkuun suosittelemme käyttämään noenpoistajaa joka lämmityskerralla. Kymmenen käyttökerran jälkeen suosittelemme käyttämään noenpoistajaa joka 4-5 lämmityskerran jälkeen.

1. Jotta HANSA NOENPOISTAJA olisi tehokas, tarvitaan kemiallista reaktiota liekin palaessa täydellisesti, sen vuoksi kaada noenpoistajaa kohteeseen ennen tulen sytyttämistä.

2. HANSA NOENPOISTAJA peittää nämä vaaralliset kerrostumat aktiivisilla kaasuilla.

3. Aktiivien kaasujen vaikutuksesta pikikerrostumat kuivuvat, lohkeilevat ja voidaan poistaa.

4. Noenpoistajan puhdistusvaikutus kestää usean päivän ajan.

Puun tai hiilen polttamisesta syntyy savuhormiin nokikerrostumia, jotka saattavat olla hyvin vaarallisia ja aiheuttaa nokipalon. Kerrostumat syntyvät savun epäpuhtauksien tiivistyessä savuhormin seinämiin. Tämä aiheuttaa nokisen ja tahmean aineen, jonka tunnemme pikenä ja kreosoottina. Noki ja pikinen kerrostuma ei ole vaarallinen ainoastaan palovaaran takia. Kerrostuma myös ahtauttaa hormia vähentäen hormin vetämistä koskien mm. häkää ja ilman toimenpiteitä hormi voi umpeutua osittain tai kokonaan.

Nämä happamat kerrostumat aiheuttavat tulisijalle kalliita korroosiovaurioita. HANSAn tehokas noen- ja pienpoistaja vähentää pien ja kreosootin aiheuttamaa vaaraa kuivattamalla tehokkaasti tahmean piki-/kreosootti kerrostuman. Kuivuminen irrottaa kerroksen hormin pinnasta ja kuonakerros putoaa alas tai poistuu hormista savukaasujen mukana.

HUOMIO. Jotta HANSA NOENPOISTAJA olisi tehokas, täytyy kemiallisen reaktion tapahtua lämmityksen palaessa täydellä liekillä, siksi kaada noenpoistaja kohteeseen ennen tulen sytyttämistä. Vältä aineen joutumista tuhka-arinalle ja sen läpi tuhkaluukkuun.